Vardagsmatch på schemat när ÖSK tar emot Falu BS

På torsdag – ja, på torsdag – kommer gamla storlaget Falu BS på besök i Behrn Arena!

Matchen börjar 19.00 då det är en vardag. ”Sääws hylla” är endast öppen som värmestuga, alltså ingen servering där denna kväll!

ÖSK Bandy mötte Falu BS i Supercupen och det blev förlust med 3-5, men vann borta den 4/11 med 1-4 i Bandyallsvenskan, hur går det på torsdag?

Falu BS har i årets allsvenska gått ungefär som ÖSK Bandy och ligger i dagsläget två poäng över de gulsvarta med tio poäng, genom fem vinster och fem förluster. De kommer senast från en vinst med 4-3 mot Katrineholm, men fick pisk av Ljusdal med 7-3 den 9/12 och vann med 2-1 mot Djurgården den 6/12.

I matchen mot Katrineholm skriver man på sin hemsida att ”en av isens hetaste spelare, Tobias Dahlin, satte de två första målen”. Kanske en spelare att se upp med, men de har fler, bl.a. ett lån från Rättvik, Filip Gesar, som ”blev knätacklad och fick utgå”. Vi får se om han spelar på torsdag.

Om inga skador eller sjukdomar tillkommer i ÖSK Bandy så blir jag inte förvånad om ungefär samma trupp som mot Ljusdal får chansen igen, möjligen om Elias Sandberg blir frisk att han går in i laget.

Nästa match efter denna är annandagsmatchen mot Katrineholm kl. 13:15, klassisk bandytid! Vi ses!