Bli medlem

 

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”vi” när man pratar om Örebro SK Bandy. Med ditt digitala medlemskort visar du aktivt både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra Örebro SK Bandy är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en rad förmåner.

 

2020 var ett år som präglades av pandemin och dess följdeffekter. Under den tuffa period som föreningen fortfarande går igenom är den stora ökningen av antalet medlemmar något som vi är fantastiskt tacksamma och stolta över.

 

Bli medlem här.

 

 

En medlem – en röst

 

Örebro SK bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i Örebro SK bjuds du, minst en gång per år in till medlemsmöte, och självklart till årsmötet där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

 

Som medlem 2023/24 får du: 

 

  • Inbjudan till årsmötet i juni och medlemsmötet i januari.
  • Aktuell information via mejl. Uppdatera oss med din aktuella mejladress för att få våra utskick à cg.fasth@gmail.com
  • 10 % på hela vårt souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i vår Matchdagshop.
  • 50% rabatt hos Ljuspunkten Padel i Stortorp, bokning via robin.folkesson94@hotmail.com under perioden maj-september 2024, Obs! utomhusbana!
  • Rösträtt på årsmöte!
  • Grundavgift för ”fredagsbandyn”!
  • Medlemskort, digitalt via Laget.se!
  • Rabatt på Kvarteret & Co mot uppvisande av medlemskort!

 

*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp. Ditt medlemskort finns digitalt på laget.se

 

 

Medlemskap för 2023/24 tecknas på följande sätt:

 

Via internet


Det allra enklaste är att teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret HÄR

 

 

Medlemsansvarig & Kontakt

Från och med 2021/22 är C-G Fasth ny medlemsansvarig och första kontaktperson mot er medlemmar. Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta han på: Telefon 073 – 362 02 02 alternativt cg.fasth@gmail.com