BLI PARTNER TILL ÖREBRO SK BANDY

 

 

Örebro SK är ett av regionens starkaste varumärken och vår partnerpool utgör ett intressant nätverk. Som Örebro SKs partner stödjer du vår bandyklubb men lika viktigt, vårt samhällsengagemang i vårt CSR arbete.

 

Självklart vill vi alltid vinna varje match och nå så högt som möjligt! Men det finns så många fler delar som är viktiga för oss. Vi vet att vi kan påverka många i vårt samhälle, att vi kan öppna dörrar som andra kanske inte alltid kan. För oss är det viktig att göra bra saker som gör gott för andra. Vi känner ett stort ansvar för våra medmänniskor och vill göra så mycket vi kan.

 

Vi har sedan starten 1908 varit en förening som står för positiva värderingar. Vi har alltid tagit ett stort ansvar för vår stad och vår region. Vårt starka varumärke ger oss möjlighet att arbeta för mångfald, integration, sysselsättning och ökad fysisk aktivitet. Som vår partner stöttar du både Örebro SK och samhället i stort. Vi tror att vi tillsammans kan skapa ett bättre samhälle där alla känner sig delaktiga.

 

Är du inte med i vårt nätverk men är sugen på att veta mer och bli en del av vår härliga gemenskap och atmosfär, har du genom vårt nätverk ett utmärkt tillfälle att bekanta dig med likasinnade och knyta viktiga kontakter.

 

 

Vill Du veta hur Ditt företag kan bli en del av vårt spännande nätverk?

Tillsammans sätter vi oss ner och tittar på hur vi på bästa sätt kan skapa ett koncept som passar just Ert företag!

 

 

Marknadsavdelningen Örebro SK

Mikael Johansson – mikael.johansson@daloc.se070-656 86 65

Niclas Holmgren – niclas@kosa.se072-300 72 22

Åke Bredberg – ake.bredberg@live.se070-7654463