Personal

 

 

Varje hemmamatch jobbar mellan 25-35 personer på Behrn Arena. Förutom polis, ordningsvakter och räddningstjänst finns fantastiska ideella krafter på plats.

 

 

Entré och publikvärdar, sargvakter, bollkallar, kioskpersonal, är några av alla som jobbar för att göra ditt besök på arenan så bra och tryggt som möjligt.

 

 

Vi som ingår i själva matchorganisationen på matchdagarna är:

 

Evenemangsansvarig: Tomas Eriksson 070 – 547 51 60
Föreningens sammanhållande länk som ska leda och fördela arbetet så att evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Bandyförbunet tillsammans med Föreningen Svensk Elitbandy satt upp. Är föreningens kontaktperson mot matchdelegat, Svenska Bandyförbundet (SBF) och Svensk Elitbandy (FSE).

 

Säkerhetsansvarig: Dan Filby 073 – 208 88 85
Ansvarig för att arbetet med trygghet och säkerhet vid evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Bandyförbundet satt upp tillsammans med Svensk Elitbandy. Säkerhetsansvarig fungerar som kontaktperson mot ordningsvakter, publikvärdar, polis och bortalag.

 

Arenaansvarig: Vaktmästare Behrn Arena 070 – 546 92 16
Arenaägarens representant som ska se till att arenan uppfyller de krav som ställs för att genomföra arrangemanget.

 

 

Matchdelegat:
Representant från Svenska Bandyförbundet som ansvarar för att arrangemanget följer de uppsatta regler och bestämmelser som gäller för arrangemanget.

 

Matcharrangemang: Tomas Eriksson 070 – 547 51 60
Föreningens ansvarige för samordningen mellan speaker, fjärdedomare, TV-producent/studioman och andra berörda kategorier. Innerplanskoordinatorn är ansvarig för allt som sker på innerplan.

 

Speaker:  Vakant
Föreningens ansvarige för att information och uppmaningar ges till publiken.

 

Ackreditering: Vakant
Föreningens ansvarige för att samtlig personal har rätt ackrediteringsbrickor för sitt uppdrag på arenan under arrangemanget.

 

Biljetter: Tomas Eriksson 070 – 547 51 60
Föreningens ansvarige för upplägg och hantering av biljetter till egna och gästande lags supportrar, allmänheten, VIP/sponsorer samt media.

 

 

Har du frågor om vår organisation är du alltid välkommen att kontakta vår evenemangsansvarig på taxen63@gmail.com