U-laget gjorde första passet

Även vårat U-lag gjorde säsongens första ispass under måndagen. Det är ett på många sätt nytt upplägg den här säsongen på U-lagsnivå där vi samarbetar med Köping.

 

Efter en nogrann analys av sportgruppen och samtal internt i spelargruppen kommer Örebro att ha ett eget lag i division 2 den här säsongen. Men möjligheten finns fortfarande för de som vill att träna och spela på samma nivå somm förra säsongen, men då med Köping i division 1 som vi har inlett ett vad vi tror spännande och givande samarbete med.

”Jätteviktigt att vi hjälps åt i närregionen att dels utveckla men också bevara bandyn. Det är en liten sport och tillsammans blir vi starkare. Man måste våga ta till nya sätt för att tillsammans verka för att så många som möjligt oavsett ambitionsnivå får en möjlighet att spela bandy. Vi tror mycket på det här samarbetet och är tacksamma för att Köping ser möjligheterna i detta också skriver Örebro i ett pressmeddelande.”

Fram till dess att isen är klar i Köping kommer spelarna att träna ihop i Behrn Arena. Där har också U-laget utöver träningarna med Köping, egna tider. Vi återkommer med mera information kring samarbetet när vi närmar oss seriestarter i division 1 och 2. Nedan har ni några bilder från kvällens träning i Behrn Arena.