Publikinformation VLBK hemma

19:00 fredag kväll tar Örebro emot Villa Lidköping i Behrn Arena. Här är samlad publikinformation för dig som ska se matchen på plats.

Vi vill inte minst be dig att inte trycka på i köerna vid entréerna, och att visa omtanke om övrig publik vid eventuell köbildning. Om du ännu inte köpt biljett, köper du din biljett i entréerna vid entrén från två timmar innan match.

Arena och biljetter

Matchstart: 19:00 29/10
Entréerna öppnar: Klockan 17:00. Vid ankomst från 30 min innan matchstart blir väntan längre och risk finns att missa början av matchen.

Entréer och sektioner: Villa-supporters ombeds samla ihop sig på arenans främre långsida, sektionen närmast ishallen. Separat entré för gästande supporters vid arenaentréerna mot Rudbecksgatan om du köper dina biljetter på plats. OBS! Endast ståplats i arenan – Kom i god tid!

Åldersgränser för de olika biljettkategorierna
Vuxen: 18 år och äldre.
Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort.
Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.
Ungdom: Till och med 18 år.
Barn: Går gratis i vuxens sällskap till och med sju års ålder.

Övriga frågor och svar kring biljettköp: oskbandy1908@gmail.com

Till och från arenan: Vi rekommenderar gång eller kollektivtrafik. Bussar går från Våghustorget och stannar utanför arenan på Rudbecksgatan.

Parkering

I arenaområdet finns ett parkeringsgarage på Isgatan på arenans bortre kortsida.

I övrigt hänvisar vi till kringliggande gator runt Restalundsvägen alternativt på motsatt sida av Rudbecksgatan på Öster.

 Parkering, rörelsehinder:
1 parkering på Rudbecksgatan i direkt anslutning till arenagången utanför hallen.

Service och säkerhet

Vi ber publiken om att respektera varandra och spelet på planen. Framför allt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

– Bangers
– Inkastade föremål
– Okontrollerad/olaglig pyroteknik
– Bråk på och utanför arena

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

Rökning: Rökning är inte tillåten inne på arenan.

Utrymningsvägar: Örebro SK ber alla besökare att respektera att trappor måste hållas fria. Detta för att personal ska kunna jobba om en olycka sker.

Mat och dryck

Terrassen: Vid mån av plats, förboka gärna, på arenans kortsida mot ishallen. Plats för 60 sittande gäster. Fullständiga rättigheter. Öppnar 17:00

LT-Rör tältet: Försäljning av mat, öl, vin, cider, kaffe, te och alkoholhaltiga drycker. Här kan du handla och sedan stå och se matchen på arenans bortre kortsida mot Isgatan. Tältet är beläget på bortre långsidan i arenan. Öppnar 17:00

Kiosker: Ett brett utbud av godis, snacks och dryck. Självklart finns även korv, kaffe och te att köpa.

 

Barn och Familj

Barnvagnar får tyvärr ej tas med in på arenan. Plats för barnvagn finns utanför arenan längs med arenagången. Eget lås medtages och cykel-staket ställs fram för låsning.

Toaletter: Finns i gången bakom läktaren. Bajamajor finns utanför arenan i gångutrymmena vid entréerna.

Tillgänglighet

Rullstol: På arenan finns ett antal tillgänglighetsplatser för dig som har extra behov av tillgänglighet in och ut ur arenan och för upplevelsen av evenemanget. Tillgänglighetsplatser inkluderar behov för rullstol, hörsel- och synskada, begränsad rörlighet samt övriga extra behov som kan föreligga. En medföljande ledsagare anvisas även till dessa platser. För en eventuellt ytterligare ledsagare måste intyg uppvisas.

Biljetter köpes antingen via orebroskbandy.ebiljett.nu eller i entréerna mot Rudbecksgatan.

Souvenirer, tifoinsamling och matchprogram

Klubbens souvenirförsäljning: Under hemmapremiären finns möjlighet att beställa souvenirer i kiosken där vi har en provstege. Från matchen mot VSK tisdag 2/11 kommer det att finnas ett souvenirbord i gången bakom läktaren.

Matchprogram: Finns att köpa i arenagången bakom huvudläktaren för 15 sek.

Övrigt

Rökning är ej tillåtet på arenan.

Om du har tappat något: Kontakta Behrn Arenas vaktmästeri på 070 – 546 92 16

Om du har hittat något: Lämna in det i kiosken.

 

Varmt välkomna till Behrn Arena för Elitseriepremiären 2021/22.