Nyförvärv #1 – Välkommen Oscar!

Örebro har skrivit avtal med 24 årige anfallen Oscar Larsson, senast i Köping. Kontraktet är skrivet på 1+2 år och vi välkomnar Oscar till Örebro där han med sin tyngd kommer att tillföra en ny dimension i anfallsspelet.

 

Oscars moderklubb är Eskilstuna BS men han har senaste tiden spelat i Köping i division 1 där han bl.a. gjorde tre mål mot Örebro SK U i Behrn Arena för några veckor sedan. Tidigare har Oscar varit i VSK:s P20 och i Katrineholm en säsong. Till vardags jobbar Oscar som målare på Sandå och han kommer att flytta till Örebro 1 augusti. Sportchef Johan Blom kommenterar signeringen av Oscar;

– Oscar är en storväxt anfallare som brinner för sin bandy och är väldigt seriös i sin satsning. Jag tror att här i Örebro kan han ta ytterligare kliv i utvecklingen, den träningsmiljö och kultur som vi byggt upp under de sista åren här är helt rätt steg att ta. Oscar kommer att tillföra bredd och tyngd till vårt offensiva spel och är duktig på att dribbla och ta sig in i straffområdet. Vi har sett honom göra mycket mål och assist i Köping och hoppas att han kan fortsätta så hos oss i Örebro. Helt klart en spännande värvning. Det finns lite fynd att göra från Division 1 och vi hoppas och tror att Oscar kan vara ett sådant summerar Blom.

Oscar kommer att spela i tröja #10 i ÖSK. En intervju med vårt första nyförvärv kommer till helgen.

Varmt välkommen till ÖSK Oscar!