Viktig förlängning – Janérs satsar vidare i Örebro

Victor Janérs, som är den som varit i truppen längst av alla ser till att hålla sviten intakt och förlänger sitt kontrakt med 1+1 år. Victor kom till ÖSK 2016 från Falu BS och har således hunnit med att spela sex säsonger i ÖSK.

 

Nu blir det alltså en sjunde – och förhoppningsvis många fler efter det. Victor har ett klubbhjärta som få och är en mycket viktig pusselbit i klubbens fortsatta satsning mot att tillhöra svensk bandys toppskikt på seniornivå.

– Alltid kul när spelare kommer till oss och blir lite av kulturbärare, Janne har varit med på resan i många år nu och upplevt mycket med klubben. Det är riktigt viktigt för oss att han fortsätter sin satsning hos oss, inte minst för allt han bidrar med på isen – men även utanför. En fördel med Janne är att han är väldigt lojal mot laget och kan spela på många olika positioner, jag själv tycker han är magiskt bra som defensiv mittfältare och det är där jag ser honom främst. Men det är ändå skönt att veta att man får en bra insats oavsett var man placerar honom kommenterar sportchef Johan Blom som också meddelar att man har en riktigt bra och intressant grundstomme i truppen färdig i och med Janérs påskrift;

– Nu börjar truppen sätta sig mer och mer vi har stommen klar som består av främst Örebrokillar samt spelare som varit hos oss i flera säsonger i rad. Jätteskönt att ha dessa namn kritade och klara redan i mars. Nu fortsätter arbetet med att spetsa till truppen ytterligare och se till att vi får ett ännu mer slagkraftigt lag nästa säsong summerar Blom.