Tävla med ÖSK i Guldfemman

GULDFEMMAN – TÄVLA MOT ANDRA SUPPORTERS OCH STÖTTA FÖRENINGEN!

Inför årets säsong så vill vi att du engagerar dig i våra matcher och tävlar mot andra supporters samtidigt som du stöttar föreningen.
Guldfemman är en tävling från Nickes.Com där du tar ut fem spelare som du vid varje match får poäng för i en tävling mot andra coacher. Du samlar alltså poäng baserat på vad spelarna gör i matcherna vilket gör att du får en ytterligare krydda i att följa lagets matcher samtidigt som du kan tävla mot andra supportrar.

Vi har ett bra prisbord med exempelvis supporterartiklar och gåvor från sponsorer. Visst låter det spännande? Registrera ditt lag och betala direkt på https://www.guldfemman.se/oskbandy så är du med i tävlingen.

Så här funkar det
För att vara med och tävla behöver du köpa en guldfemma. En guldfemma består av fem spelare. Varje spelare har ett pris mellan 25 kr och 50 kr. Din tävlingsavgift är 189 kr och det är också din budget för att köpa spelare. Du kan alltså inte välja fem spelare som kostar 45 kr. För att göra din guldfemma lite mer unik vill vi att du rangordnar spelarna internt, samt väljer en kapten. Ju högre ranking en spelare har, desto mer poäng får den till just din femma. Din kapten får alltid dubbla poäng. Läs gärna mer om detta under ”Poäng & Regler”. När du har döpt din guldfemma och valt dina fem spelare är du snart färdig.

Betalning
Det kostar 189 kr (+10 kr i adminavgift) att tävla. När du skapar ditt lag kan du betala med bankkort eller Internetbank direkt på hemsidan. Av det du betalar så tillfaller 95 kr oss så du stöttar föreningen med ett viktigt bidrag!

Följ din femma
När serien är i gång är också själva tävlingen Guldfemman igång. Spelarna får poäng utifrån sina verkliga prestationer i seriematcherna, vilket i sin tur ger poäng till de tävlande guldfemmorna. Du får ett mejl efter varje match med information om hur dina spelare presterade. Den aktuella tabellen uppdateras på hemsidan och du kan alltid följa din placering.

Spelarbyten
Under säsongen kan du byta spelare i din guldfemma. Ett spelarbyte innebär att du kan byta SAMTLIGA spelare, samt ändra kapten och ranking. Se det som en ny laguttagning. Fram till tävlingsstart är byten gratis. Därefter kostar det 20 kr att göra ett spelarbyte (ny laguttagning) och en del av den avgiften tillfaller oss. Du kan också ”bunkra” byten och köpa flera samtidigt. Ju fler du köper desto billigare blir det.

Hur går jag med?
Registrera ditt lag och betala direkt på https://www.guldfemman.se/oskbandy så är du med i tävlingen och en spännande säsong för vårt lag.

 

Vi kör igång med omgång 1 av tävlingen tisdagen 9/11 när Frillesås gästar Behrn Arena.