Storseger i Dennis Gustavssons Debut som Tränare: ÖSK Slår Borlänge 5-2

I sin första tävlingsmatch under ledning av nye tränaren Dennis Gustavsson levererade ÖSK en övertygande seger mot Borlänge bandy. Med en slutresultat på 5-2, inklusive ett hattrick från Oscar Larsson, visade laget starka takter i

5-2 inför nye tränaren!

Första riktiga tävlingsmatchen för säsongen skedde inför nye tränaren Dennis Gustavssons ögon.

Han måste blivit ganska nöjd med vad han fick se, en komfortabel seger mot Borlänge bandy på måndagskvällen med 5-2.

Tidigt i matchen gör nye forwarden Linus Doktare mål igen efter ett pass från Robin Folkesson, ett klassmål!

Sedan dröjde ett tag innan det blev mål igen och denna gång kvitterade Borlänge genom ett snyggt mål till 1-1. Lagom precis före pausvilan var Oscar Larsson framme och gör 2-1, bra psykologiskt mål inför pausen.

Nämnde Larsson fortsatte att göra mål denna gång efter en hörna till 3-1 och bara ett par minuter efter det gör den andre Oscar med efternamnet Karlsson 4-1 assisterad av Sebastian Brandt.

I 72:a minuten gör Borlänge 4-2 men trots det kändes det inte farligt då Ösk spelade och kämpade med framgång. Spiken i kistan stod Oscar Larsson för i 89:e matchminuten med 5-2. Hans tredje för dagen, framspelad åter av Sebastian Brandt.

Sammanfattningsvis så gör Ösk återigen en bra match med i grunden samma huvudintryck, bra försvarsarbete över hela banan och alla får med beröm godkänt.

Dennis fick se sitt nya lag visa goda takter och vann rättvist, och ganska klart!

Nästa supercupmatch är 30/9 borta mot Ljusdal och nästa hemma är mot Falu Bs den 7/10, väl mött!