Säkra Din Plats på Behrn Arena: Säsongskort för ÖSK Bandy

Förbered dig för en spännande bandysäsong med ÖSK Bandy genom att skaffa säsongskortet för 23/24. För endast 800 kr får du tillgång till alla matcher, inklusive eventuella kval. Var en del av en passionerad supportergrupp.

 

Förbered dig för en spännande bandysäsong med ÖSK Bandy genom att skaffa säsongskortet för 23/24. För endast 800 kr får du tillgång till alla matcher, inklusive eventuella kvalmatcher. Köp ditt säsongskort här.

Säsongskort 23/24: Detaljer

Om du är en hängiven supporter av ÖSK Bandy, har du nu möjligheten att skaffa säsongskort för säsongen 23/24. Kortet kostar 800 kr och gäller för alla matcher, inklusive eventuella kval. Det är viktigt att notera att priset kommer att öka till 900 kr efter den 1:a oktober.

Hur Får Man Kortet?

Kortet kan hämtas i hallen från första träningsmatchen. Om det inte är möjligt för dig att hämta det personligen, kan du kontakta Tomas Eriksson på 0705-475 160 eller via e-post på taxen63@gmail.com för att komma överens om uthämtning av årskortet.

Varför Säsongskort?

Ett säsongskort är inte bara en biljett till matcherna; det är en investering i ditt välbefinnande och en chans att vara en del av en gemenskap som delar din passion för bandy.

Så vänta inte för länge! Skaffa ditt säsongskort nu och var med oss genom hela säsongen.