Så ser lagbygget ut inför säsongen!

Efter hårt arbete att få ihop en spelartrupp har sportgruppen lyckats riktigt bra!

Nu har spelarna gått på lite semester från den gemensamma träningen efter att under Dennis Gustafssons ledning slitit på hårt med försäsongsträningen under våren.

Spelarna har fått med sig träningsprogram som de kommer genomföra på egen hand under juli månad för att vara så väl förbereda som möjligt när spelartruppen samlas igen i augusti.

Under våren har sportgruppen jobbat med att få ihop ett slagkraftigt lag och även om truppen har ett fåtal vakanser ser laget redan nu väldigt starkt ut.

I dagsläget står följande spelare under kontrakt för nästkommande säsong.

Sebastian Lundgren (Mv) –

Axel Östergårds (Mv) –(Ny)

Adrian Carlsson-

Jimmy Jeschinksy-

Fabian Fägersten-

Elias Sandholm-

Simon Folkesson-

Isak Cronvall – (Ny)

Matias Lehtonen- (Ny)

Emil Andersson – (Ny)

Alex Adeheimer-

Filip Bergman –

Isac Andersson

Oscar Larsson

Anton Björk (Junior)

Huvudtränare: Andreas Staaf  (Ny)

Assisterande tränare : Dennis Gustafsson

 

Simon Folkesson har ett giltigt kontrakt för nästkommande säsong och har tränat på för fullt under våren, men där finns lite privata pusselbitar som behöver falla på plats innan slutgiltigt besked kan lämnas.

Vi har fått behålla stora delar av föregående års trupp och har under våren lyckats knyta till oss fyra stycken väldigt intressanta nyförvärv.

Axel Östergårds – 20 årig målvakt som bandyfostrats i Edsbyn men som närmast kommer från Borlänge Bandy

Matias Lehtonen- 26 årig ytterhalv/mittfältare med moderklubb PaSa Bandy Imatra (Finland) som även representerat Veiterä, Edsbyns IF och nu senast från Nässjö iF. Var så sent som förra säsongen med i den finska bruttotruppen till landslagssamlingen i Karlstad.

Isak Cronvall– 19 årig ytterhalv/mittfältare som hämtas från moderklubben Sandvikens AIK som även representerat Skutskär

Emil Andersson – 25 årig mittfältare med Eskilstuna som även representerat, Katrineholm , Finspång och nu senast från Tjust Bandy.

 

Vi har även kommit överens med 2 stycken ytterligare spelare som kommer att presenteras inom 1 – 2 veckor som kommer att krydda den redan starka truppen.

Diskussioner pågår med:

Victor Janèrs

Robin Folkesson

Sebastian Brandt

Eddie Bergström

Ingen av dessa 4 spelare har stängt dörren till fortsatt spel och i ett par av dessa fall är vi väldigt nära ett positivt besked.

Sportgruppen genom:

Jacob Classon