Publikinfo Motala hemma

Ikväll tar Örebro emot IFK Motala i Elitseriens femte omgång. Här följer viktig information för dig som skall gå på matchen.

Arena och biljetter

Matchstart: 19:00 09/11
Entréerna öppnar: Klockan 17:45. Vid ankomst från 30 min innan matchstart blir väntan längre och risk finns att missa början av matchen.

Entréer och sektioner: Matchen har fått ny säkerhetsklass av polismyndigheten. Gästande supportrar går in via Restalundsvägen i entrén närmast Isgatan. Personal visar er sedan på plats på bortaläktaren som kommer att vara avspärrad från övriga sektioner.

Åldersgränser för de olika biljettkategorierna
Vuxen: 18 år och äldre.
Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort.
Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.
Ungdom: Till och med 18 år.
Barn: Går gratis i vuxens sällskap till och med sju års ålder.

Dina biljetter köper du med fördel här.

Övriga frågor och svar kring biljettköp: oskbandy1908@gmail.com

Till och från arenan: Vi rekommenderar gång eller kollektivtrafik. Bussar går från Våghustorget och stannar utanför arenan på Rudbecksgatan.

Parkering

I arenaområdet finns ett parkeringsgarage på Isgatan på arenans bortre kortsida.

I övrigt hänvisar vi till kringliggande gator runt Restalundsvägen alternativt på motsatt sida av Rudbecksgatan på Öster.

 Parkering, rörelsehinder:
1 parkering på Rudbecksgatan i direkt anslutning till arenagången utanför hallen.

Service och säkerhet

Vi ber publiken om att respektera varandra och spelet på planen. Framför allt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

– Bangers
– Inkastade föremål
– Okontrollerad/olaglig pyroteknik
– Bråk på och utanför arena

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

Rökning: Rökning är inte tillåten inne på arenan.

Utrymningsvägar: Örebro SK ber alla besökare att respektera att trappor måste hållas fria. Detta för att personal ska kunna jobba om en olycka sker.

Mat och dryck

Terrassen: Stängt ikväll

LT-Rör tältet: P.g.a. ny säkerhetsklass på matchen är LT-Rör tältet flyttat ikväll till ytan närmast kortsidan mot ishallen. Det innebär också att du bara kan vistas inne i tältet vid köp av alkoholhaltig dryck. Vi har inte tillstånd att släppa upp publik på kortsidan mot ishallen på samma sätt som vi har på motsatt sida i normala fall. Tältet öppnar 17:45.

Kiosker: Ett brett utbud av godis, snacks och dryck. Självklart finns även korv, kaffe och te att köpa.

Barn och Familj

Barnvagnar får tyvärr ej tas med in på arenan. Plats för barnvagn finns utanför arenan längs med arenagången. Eget lås medtages och cykel-staket ställs fram för låsning.

Toaletter: Finns i gången bakom läktaren. Bajamajor finns utanför arenan i gångutrymmena vid entréerna.

Tillgänglighet

Rullstol: På arenan finns ett antal tillgänglighetsplatser för dig som har extra behov av tillgänglighet in och ut ur arenan och för upplevelsen av evenemanget. Tillgänglighetsplatser inkluderar behov för rullstol, hörsel- och synskada, begränsad rörlighet samt övriga extra behov som kan föreligga. En medföljande ledsagare anvisas även till dessa platser. För en eventuellt ytterligare ledsagare måste intyg uppvisas.

Biljetter köpes antingen via orebroskbandy.ebiljett.nu eller i entréerna mot Rudbecksgatan.

Souvenirer, tifoinsamling och matchprogram

Klubbens souvenirförsäljning: Det kommer att finnas möjlighet att prova ut och beställa den nya hoodien och t-shirten (Vi väntar på leverans av dessa till vårt lager från leverantören, därför finns endast provexemplar). Den nya halsduken finns på plats och kan köpas i shopen.

Matchprogram: Digitalt matchprogram finns att ladda ner på hemsidan från 16:00. Det kommer även att finnas möjlighet att få laguppställningarna på papper i entrén.

Övrigt

Rökning är ej tillåtet på arenan.

Om du har tappat något: Kontakta Behrn Arenas vaktmästeri på 070 – 546 92 16

Om du har hittat något: Lämna in det i kiosken.

Varmt välkomna till Behrn Arena för en härlig bandykväll!