ÖSK arrangerar Flickbandyns Dag

ÖSK arrangerar på uppdrag av region mitt, Flickbandyns Dag den 12 mars. All info du behöver och hur du anmäler dig, hittar du här.

 

Tidigare träffar i vår region, senast i Västerås, har varit mycket lyckade och omtyckta av deltagarna som kommit från hela mellansverige. All information du behöver finns listad nedan, vi kommer också att gå ut med inbjudan till alla föreningar i vårt närområde via e-post. Separat anmälningssida är under konstruktion, till dess att den är klar anmäler ni er till dagen på oskbandy1908@gmail.com

Flickbandyns Dag – En aktivitetsdag för bandyspelande tjejer

Den 12 Mars 2022 anordnar ÖSK Bandy, flickbandyns dag i Behrn Arena i Örebro. Inbjudna till denna dag är samtliga bandyspelande tjejer som är födda mellan 2003 och 2012 som är verksamma i en förening i Mellansverige och delar av Västsverige och Sydsverige.

  • Dagen kommer bestå av isträning, barmarksträning och teori. Ledare under dagen kommer vara spelare och ledare från ÖSK:s herr- respektive damlag. 
  • Aktiviteten är helt kostnadsfri och inkluderar mellanmål.
  • Transport till och från arenan anordnar varje deltagare själv.

Dagen startar med ankomstregistrering och indelning i grupper kl 09 (ingång från Restalundsvägen). Schemat för resten av dagen kommer att se olika ut för varje grupp, men förmiddagen består av barmarksträning/teori och eftermiddagen av ispass. Avslut för samtliga grupper klockan 16:00.

Obligatorisk utrustning att ta med: Slipade skridskor, hjälm med galler, halsskydd, bandyklubba samt passande träningskläder för barmarksträning. Ex. löparskor, träningsoverall och eventuell regnjacka. 

Bra att ha: handskar, benskydd, armbågsskydd, bandybyxa med gördelbyxa, suspensoar, underställ, träningströja, varmare overall.

Ombyte och dusch sker i tilldelade omklädningsrum vid arenan.

Övrig information

Utanför arenan finns parkeringsmöjligheter på anslutande gator samt i parkeringshus (mot avgift). Under dagen kommer arenakiosken att vara öppen. Där finns kaffe, godis, korv med bröd och dricka med mera att köpa.

Flickbandyns dag kommer att fotograferas. Materialet kan komma att användas på ÖSK Bandys hemsida och de övriga sociala medier klubben förfogar över.

Sista dag att anmäla sig är Tisdag 1 Mars.

Kan man efter anmälan inte komma är vi tacksamma om man meddelar oss det i så god tid som möjligt.

Anmälan på oskbandy1908@gmail.com