Lägeskollen med Holmgren

Inför morgondagens semifinal och helgens slutspel tog vi pulsen på tränare Niclas Holmgren.

Hur känns det inför helgen, hur har träningarna varit?

– Det känns riktigt kul och spännande att få spela slutspel. Veckan har sett bra ut och vi har tränat på bra och gnuggat på detaljer i vårt spel som vi inte riktigt tycker har fungerat i de senaste matcherna.

Vad har varit bra under gruppspelet?

– Försvarsspelet har sett bra ut och vi börjar hitta rätt utifrån det vi vill och har pratat om. Vi gjorde väl egentligen ingen riktigt bra match under gruppspelet så med tanke på det så är det bra att vi har gått till slutspel.

Vad vill ni förbättra till semifinalen?

– Vi har partat mycket om att hitta rätt både offensivt och defensivt, sen får man se hur motståndarna agerar. De tidigare lagen vi har mött har stått på egen planhalva och gjort det trångt för oss så därav att vi kanske inte känt att vi gjort speciellt bra matcher. Jag tror att vi kommer att höja oss rejält nu när det gäller en finalplats.

Något du vill lyfta fram och fokusera på lite extra i helgen?

– Mest att vi gör det vi har pratat om och krigar för varandra. Sen om det slutar med att vi vinner eller inte spelar faktiskt mindre roll. För gör vi det som vi har bestämt ska motståndaren vara extremt bra för att slå oss.

Tack för att du tog dig tid mitt i uppladdningen Niclas och stort lycka till i helgen!