Kulturbäraren Janérs förblir gulsvart!

Victor Janérs förlänger sitt kontrakt med ÖSK och blir en viktig lagspelare och förebild för de yngre spelarna inför kommande säsong.

Victor Janérs som anslöt till ÖSK redan säsongen 2016 har skrivit på ett nytt 1-årskontrakt och stannar i Örebro minst en säsong till. Victor kan spela på många olika positioner på planen och är en enormt uppskattad lagkamrat utanför isen. Ända sen han kom till klubben har han varit ett föredöme som sällan missat ett träningspass. Med sin arbetskapacitet och förmåga att läsa spelet blir han en viktig del av ÖSK i vinter.

Sportchefen Johan Blom kommenterar Victors förlängning:

Det jag gillar mest med ”Janne” är hans vinnarmentalitet som alltid kickar in när det är dags att tävla. Det är sjukt viktigt att ha spelare i truppen som alltid tar jobbet och hatar att förlora, oavsett om det gäller match eller träning. I vinter gör han sin åttonde säsong i ÖSK, och den kontinuiteten är värdefull för oss. Han vet vad som förväntas och krävs för att vara en ÖSK-spelare helt enkelt och blir viktig för de yngre spelarna att se upp till. Personligen tror jag Janne kommer ha en grym säsong och han känns taggad inför vår nystart.