Filip Bergman skriver nytt kontrakt!

Bandyallsvenskans toppspelare Filip Bergman förblir med Örebro SK för säsongen 2023-2024, trots attraktion från andra klubbar.

En av Bandyallsvenskans allra bästa spelare – vår egen nummer 60 Filip Bergman, har nu skrivit på ett nytt kontrakt och är klar för spel säsongen 2023–2024. Filip har varit ett jagad byte för många bandyklubbar under denna Silly Season och vi är enormt glada för att han stannar i Örebro, klubben han har representerat sen 2019. Förra säsongen noterades Filip för 25 poäng på 19 matcher, varav 21 mål kom från den hårdskjutande mittfältaren.

Sportchefen Johan Blom kommenterar Filips förlängning:

Sjukt glädjande att vi lyckades behålla ”Fille” i truppen, jag vet att många klubbar har ryckt i honom inför nästa säsong. Och det förstår jag verkligen, när han presterar på topp så är det få spelare i serien som är på hans nivå. Kul att han fortsätter hos oss och ser ÖSK som den klubb han vill tillhöra och Örebro som den stad han vill bo i. Fille har sina spetskompetenser med skottet och passningsspelet, men har haft några problem med skador genom åren. Får han bara hålla sig hel och frisk så kommer han dominera i vinter. Nu när både han och Robin Folkesson har förlängt så tycker jag vårt offensiva mittfält känns väldigt starkt.