Dubbelhelg för ÖSK: Möter Surte BK och IFK Kungälv

ÖSK står inför en intensiv helg med matcher mot Surte BK och formstarka IFK Kungälv. Revanschlust och hemmaplan kan ge ÖSK en nödvändig fördel.

 

Kommande helg bjuder på dubbelaction i bandyn med matcher både lördag och söndag!

På lördagen, den 25 november kl. 15.00, gästas vi av Surte BK. Surte har haft en tuff start i Bandyallsvenskan med fem raka förluster, senast mot Falu BS med 2-5. Trots förhandstips om en svår säsong, så närmar de sig kanske en efterlängtad vinst – men blir det denna helg? Jag betvivlar det, eftersom vårt ÖSK är laddat för revansch efter den tuffa Smålandsresan, och vi har dessutom fördelen av hemmaplan!

Söndagen bjuder på en match mot IFK Kungälv, som har haft en stark start på säsongen med tre vinster och en oavgjord match mot Ljusdal (4-4) förra helgen. De har bara förlorat mot Åby/Tjureda i premiären. Resultat som 5-2 mot Nässjö, 13-2 mot LAIK och 8-0 mot Falun visar att de är ett lag att räkna med.

Vårt ÖSK behöver nu vända trenden från Smålandsresan, sätta några avgörande hörnor och återfinna det spel vi vet att laget kan prestera.

Ett trevligt inslag: ”Sääws hylla” kommer förhoppningsvis att vara öppen på lördagen, där supportrar kan njuta av en öl. Kom ihåg, detta gäller endast på lördagar!