Även Motalamatchen flyttad

Den skulle ha spelats den 28/12 men flyttades pga sjukdom. Nu tvingas den flyttas igen av samma anledning.

”Det börjar att bli riktigt frustrerande. Fyra raka matcher inställda varav de tre senaste pga sjukdom hos oss. Vi har inte spelat match sen 30 december. Vi tränade på nyårsdagen med full trupp, när vi sedan skulle träna på måndagen var det manfall och sedan dess har vi inte setts. Men man måste ha den största av respekt för den pandemi vi befinner oss i och vi vill inte bidra till smittspridning eller äventyra våra spelares säkerhet och hälsa säger Johan Allansson som fortsätter;

Vi kommer att ses imorgon måndag med dom som är friska och har fått tillbaka negativa provsvar, sedan får vi ta det därifrån. Det blir säkert en hel del skridskor på passet för dom som kan träna. Någonstans måste vi komma igång igen och få upp pulsen. Vårt kortsiktiga mål är att kunna spela matchen mot Edsbyn borta på onsdag. Vi har en kontinuerlig dialog med förbundet och får  vad status är på tisdag, dagen innan match, om vi kan få ihop ett lag avslutar Johan Allansson.”

Matchen mot IFK Motala borta har fått nytt preliminärt datum satt till söndag 6 februari.

Även vårt U-lag tvingades ställa in dagens hemmamatch mot Djurgården pga smitta och flera spelare med covidliknande symptom. Nytt datum för den uppskjutna matchen är ännu ej fastställt.