Välkommen tillbaka Alexander

Vi välkomnar Alexander Strand tillbaka till Sportklubben. Alexander spelade i ÖSK 2014-2019 och har således gjort sex säsonger i klubben, nu blir det ännu fler.

 

Alexander värvas ”hem” efter två säsonger hos den allsvenska seriekollegan Katrineholm, där gjorde han imponerade 27 poäng på 24 matcher från sin mittfältsposition. Det nya kontraktet är skrivet på 1+1 år.

– Superkul med ännu en återvändare till ÖSK. Jag har själv spelat med Alex och vet hur mycket potential och bandykunnade som finns i honom, man har liksom bara gått och väntat på att det ska lossa ännu mer och det gjorde det verkligen förra säsongen i Katrineholm. Att göra så mycket poäng i ett lag som fightades i botten av serien är riktigt starka papper. Alex har själv visat ett stort intresse för att komma tillbaka till oss och vi vill ha spelarna som brinner för att spela hos oss, det tror jag vi får in nu. Det finns många fördelar med att få in Alex till truppen, det är en träningsflitig och bra kille som alltid sätter laget i första hand, och dessutom användbar på många olika positioner kommenterar sportchef Johan Blom och fortsätter;

– Vi börjar att få en riktigt stark trupp nu men än är vi inte helt klara, vi har fortfarande ett par namn som vi jobbar på att stärka oss ytterligare och öka såväl bredden som konkurrensen hälsar Blom.