Utmärkt läge att bygga vidare på lördagens match

​Det är tätt mellan matcherna nu. Redan ikväll är det match igen när Örebro åker till Lidköping för match mot LAIK.

– Härligt med tätt matchande. Det är ju matcher man vill spela! Vi vill bygga vidare på spelet från i lördags där vi äntligen fick till en fullträff utifrån vad vi har kapacitet till. LAIK är ett bra bandylag med ett fartfyllt spel så det gäller att vi precis som i lördags är redo från start. Di røde har vållat problem för en hel del lag i toppen, så det kommer att krävas en ny stark insats för oss för att ta två poäng. Men det känns bra, bra träning igår och ett hungrigt lag kommenterar Johan Allansson, ledare i Örebro.
Joakim Bergqvist fortsätter i mål och vi vet alla att han brukar bjuda på storartade insatser när han kommer ”hem” till Lidköping. Det skall bli väldigt spännande att fortsätta se Alex Adeheimer i en fri roll offensivt på mittfältet. Vi tycker att man såg redan i lördags att han fick ut mer av sin kapacitet samtidigt som han låg mer rätt i sitt defensiva spel. Viktigt så klart också med Robins återkomst i laget. Han tillför en dimension till och är framför allt viktigt ur ett pådrivningssyfte om spelet hackar. Kort och gott, han tar tag i saker och får med sig hela gruppen.
Örebro mönstrar samma trupp som i lördagens match mot Kungälv.
Matchen ser du enklast via Bandyplay. Du kommer till matchen via länken här. Sändningen startar 18:50. Du kan också följa matchen via livescore på Elitrapport här.
Tyvärr kan vi inte bjuda på några PLAY inslag inför den här matchen då hela redaktionen just nu befinner sig på utbildning inom SEO i Stockholm och därmed missade gårdagens träning och dom missar även kvällens match. Men vi hoppas få kommentarer nere från Lidköping efter matchen. Håll utkik!