Robin Folkesson förlänger

Örebro SK:s mittfältsmotor och poängmaskin, Robin Folkesson, har undertecknat ett nytt avtal som säkrar hans lojalitet till klubben för säsongen 2023–2024, med möjlighet till förlängning. Efter en strålande prestation förra säsong

Poängkungen och den drivande mittfältaren Robin Folkesson har i dagarna valt att skriva på ett nytt kontrakt och förblir moderklubben ÖSK trogen. Det nya kontraktet gäller för säsongen 2023–2024, med option för ytterligare en säsong. Robin stod för 36 poäng på 18 matcher förra säsongen. Tidigare har han även representerat Vetlanda BK, Västerås SK samt AIK innan han vände hem till ÖSK 2018.

Sportchefen Johan Blom kommenterar Robins förlängning:

Helt klart en skön påskrift för oss. Robin är en viktig spelare och pådrivare ute på isen, han kan både producera mål och assist och när det behövs så backar han inte från tuffa situationer där ute. Robin behövde fundera på sin framtid ett tag nu under våren, med jobb och småbarn på hemmaplan är det inte lätt att få ihop allting. Och samtidigt som vi gör en liten nystart i klubben så förstår jag att man behöver tänka efter både en och två gånger. Men det känns jätteroligt att Robin tror på det vi gör och fortsätter i klubben, vi hoppas såklart att det blir många fler säsonger än nästa. Även om han varit med länge på hög nivå så är han bara 29 år gammal och så länge han är motiverad och tränar för det så tror jag han har sina bästa år som bandyspelare framför sig.