Dagens påsksmällare: Alex Adeheimer klar för en återkomst i ÖSK!

Det står nu klart att den spelskicklige vänsterhalven Alex Adeheimer återvänder till Örebro SK efter en säsong i Hammarby. 26-årige Alex med Gustavsberg som moderklubb har tidigare spelat fem säsonger i den gulsvarta tröjan.

 

Alex var en starkt bidragande spelare när vi tog klivet upp i högsta serien och noterades då för imponerade 32 poäng på 21 matcher från sin halvposition. Det nya kontraktet är skrivet över säsongen 2022-2023 med option på säsongen 2023-2024. Vi hälsar Alex varmt välkommen tillbaka till sportklubben, du har varit saknad!

– Att få tillbaka Alex till oss i ÖSK är helt klart en drömvärvning. Vi lyckades inte ersätta honom förra året och nu när han bröt sitt kontrakt med Hammarby så aviserade vi snabbt vårt intresse om att värva honom till oss. Det är riktigt kul med en återvändare som vet hur vi spelar och vad som väntar, han har presterat bra i våran miljö tidigare och det känns som en ”safe” värvning där vi verkligen vet vad vi får in och att det håller högsta klass i bandyallsvenskan. Det är givet att Alex kommer att få en stor roll på isen och helt klart göra oss till ett bättre lag. Hans passningsklubba och spelsinne är sjukt bra och han är duktig på att sätta sina lagkamrater i bra lägen. Vi är supernöjda med att vi löst detta nu och jobbar vidare med att fylla på truppen ytterligare summerar sportchef Johan Blom.