Annandagen – Detta gäller

Här har vi samlat viktig information inför Annandagen med anledning av de nya restriktionerna som införs 23/12.

 

Behrn Arena Bandys nya publikkapacitet med nuvarande restriktioner är 495 och det är endast sittplatser som gäller.

Vi kommer alltså inte överstiga 500 i publiksiffra vilket gör att vissa undantag som t.ex. Covid-pass kan exkluderas. MEN för att slippa detta med publik under 500 personer så är det sällskap om max 8 personer och avståndsregler som gäller. Därför har vi i föreningen beslutat att ha krav på Covid-pass på Annandagen så att vi inte behöver frigöra massa onödig sittplatskapacitet genom att ha sällskap om max 8 personer och avstånd mellan dessa. Har alla Covid-pass som besöker matchen så behöver vi inte anpassa oss till dom regelverken i restriktionerna. Och då vi inte kommer att överstiga en publiksiffra om 500 personer så är detta den lösning vi har valt att gå på.

Det är viktigt att poängtera att detta är helt i enlighet med gällande restriktioner och vi tar inga risker ur smittspridningssynpunkt då vi följer uppsatta regler för arrangemang. Det är viktigt för oss att inte bidra till att smittan ökar i samhället och att ha ett arrangemang som av myndigheterna anses som smittskyddssäkert ur alla vinklar. Detta innebär givetvis också att du som har symptom eller är sjuk stannar hemma och inte besöker våra arrangemang.

-Terrassens ägare har valt att hålla stäng i samband med matchen p.g.a. de nya restriktionerna
-LT-Rör tältet måste hålla stängt p.g.a. de nya restriktionerna
-Inga platser på respektive kortsida finns tillgängliga – dessa sektioner hålls stängda
-Kioskerna håller öppet som vanligt men avstånd skall hållas vid eventuell köbildning

För personer med säsongskort/partners gäller följande:

Du mailar till oss på oskbandy1908@gmail.com och reserverar din biljett. Detta gäller även för partners som har säsongskort och vill gå på matchen.

För övriga som vill gå på matchen rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter på vår biljettsida http://orebroskbandy.ebiljett.nu om ni vill vara säkra på att kunna se matchen på plats.

Det antal biljetter som återstår den 26/12 kommer att säljas i biljettluckorna i arenagången från 90 minuter innan matchstart.

Sist men inte minst, vänligen respektera de restriktioner som gäller och sitt ner på era platser på läktaren. Personer som inte sköter detta kommer att få en tillrättavisning och om man fortsatt inte lyssnar så avvisas man från hallen av ordningsvakter.

Alla eventuella frågor hänvisas till kansliet i fortsättningen.