Allt du behöver veta inför Annandagen

Bandyfesten vänder hem till Örebro igen efter många, långa år med matcher på bortaplan detta klassiska bandydatum. Hjälp oss fylla Behrn Arena och skapa en magisk inramning i denna viktiga match där Rättvik står för motståndet.

 

Matchen spelas på klassisk bandytid, klockan 13:15. Förköpsbiljetter till matchen köper du här. Du kan så klart också lösa biljett direkt vid arenan i biljettluckorna.

Du som är sugen på att ladda upp i arenan med mat och dryck kan boka bord i vår restaurang, Terrassen. Ett förmånligt paket finns att förboka där mat, en valfri dryck och matchbiljett ingår för endast 350 sek. Om du vill sitta på arenans bästa platser med utsikt över isen i en trevlig miljö så är det här paketet för dig och dina vänner. Terrassen har fullständiga rättigheter och har öppet under hela matchen. Vi öppnar restaurangdelen 11:30 så att ni kan umgås, äta och dricka gott i god tid innan matchstart.

Klockan 11:30 öppnar även vårt mat- och öltält i arenan, LT-Rör tältet. Där kan du köpa dagens rätt direkt från Muurikkan, öl, vin och alkoholfria alternativ till förmånliga priser. Du hittar tältet längst ner i arenan mot Isgatan. Du kan med fördel ta med dig din mat/dryck och se matchen från balkongen på kortsidan i direkt anslutning till tältet.

Souvenirbordet är matat med godsaker och har extra bra priser inför mellandagarna. Du hittar pop-up storen i anslutning till arenaentrén.

Hjälp oss sätta rekord i sålda 50/50 lotter så blir det också en rekordvinst till vinnande lottnummer. Försäljarna finns utanför arenan, i arenagången bakom läktarna och på läktarna under matchen. Dragning sker i matchens slutskede och utannonseras av speakern.

OBS! Att det är krav på Covid-pass på våra hemmamatcher i Elitserien.

Vi rekommenderar alla att komma i god till arenan, dels för att undvika köbildning men framför allt för att ladda upp tillsammans och skapa en elektrisk stämning!

Vi ses på Annandag Jul!