Max slutar i ÖSK

Det står nu klart att Max Eriksson kliver av sitt uppdrag som tränare för ÖSK Bandy. Vi i föreningen är enormt tacksamma för allt som Max gjort för oss under många års tid, först som spelare och senaste fyra åren som tränare.

 

Det är såklart tråkigt att Max lämnar oss, men med nytt civilt jobb samt en bebis på hemmaplan är det fullt förståeligt att tiden måste prioriteras annorlunda framöver. Vi minns främst succésäsongen 2020/2021 där Max tillsammans med Niclas Holmgren ledde laget till Elitserieplatsen. Stort tack för dina insatser Max!

– Max har betytt massor för ÖSK Bandy och det har varit ett nöje för alla inblandade att se honom brinna för att utveckla spelarna. Det är en kille med stort hjärta för klubben och med sin träningsfilosofi har han lett läget både under försäsong och på isen i fyra år nu med fina resultat. Jag tror och hoppas att Max kan komma tillbaka i framtiden när tiden finns igen. Det kommer vara stora skor att fylla nu men vi i sportgruppen jobbar för fullt med att sätta tränarteamet till nästa säsong och vi hoppas ha allting klart inom några veckor kommenterar sportchef Johan Blom.

STORT TACK FÖR ALLT MAX!