Publikinformation

Med anledning av att alla Länsstyrelser gått samman och satt siffran till max 8 personer vid allmänna sammankomster, kan vi tyvärr inte erbjuda er att se ÖSK på plats live just nu. De publikplatser vi kan erbjuda, givetvis enligt alla regler med avstånd och dylikt, kommer vi att ge till Supportklubben Svampen.

Tyvärr får vi i dessa tuffa och svåra tider med en pågående pandemi i samhället, hänvisa alla våra övriga supportrar, spelarfamiljer med mera, till bandyplay alternativt att boka bord på O'Learys i Örebro i deras bandyhörna för att se våra matcher.


Det är naturligtvis oerhört ledsamt att vi inte kan ta in mer folk på våra hemmamatcher men vi måste respektera och ha förståelse för myndigheternas beslut kring publiksiffror vid evenemang, allt handlar ju i slutändan om att vi måste försöka bryta smittrenden i samhället så fort som möjligt.


Om vi i Sverige sköter oss och lyssnar på FHM:s rekommendationer, finns en liten förhoppning om att man ökar publikantalet till i alla fall 50 sittande personer efter den 22/12. Men detta får vi återkomma om, det styrs helt och hållet av hur smittutvecklingen i samhället ser ut under de närmaste fyra veckorna.


Vi kommer att sälja soffbiljetter och ha en fiktiv cafémeny i samband med våra fyra hemmamatcher under den här perioden och vi hoppas att dessa initiativ skall hjälpa oss att täcka kostnaderna i samband med våra hemmamatcher. Tillsammans tar vi oss igenom det här.


Stort tack för er förståelse och ert stöd i denna tuffa stund.


/ Styrelsen i Örebro SK Bandy genom Johan Allansson