Sidan är optimerad för 

datorer och läsplattor.

Lightversion i mobilen.

ÖREBRO SK BANDY

RESTALUNDSVÄGEN 10

702 16 ÖREBRO

070 - 765 44 63

info@oskbandy.se

© 2019 ÖREBRO SK BANDY

7506370.png
staylive.png
profile.png

UPPÅT, HEMÅT ÖREBRO

Här finner ni all tänkbar information kring

projektet med målet att få hem Örebrofostrade

spelare, utveckla ungdomssidan och på sikt spela i

Elitserien.

Örebro SK Bandy har, som de flesta känner till, stolta traditioner. Framgångarna ligger dock långt tillbaka i tiden. Tiden är mogen att göra en rejäl kraftsamling, såväl ekonomisk som sportslig, för att åter föra ÖSK till en ny era på absolut toppnivå inom svensk bandy.

Ett projekt har skapats av föreningen och upphovsmannen Gunnar Einarsson, med ett förflutet som mångårig ordförande i föreningen, kallat

UPPÅT, HEMÅT ÖSK BANDY​

Projektet är fristående från den dagliga verksamheten i föreningen. ÖSK Bandy har via styrelsen sanktionerat projektet och har även representanter med i projektets styrgrupp. Styrgruppen består av Gunnar Einarsson, Thomas "Don" Eriksson och Göran Liljegren.

Namnet på projektet syftar på att ÖSK Bandys verksamhet skall vända uppåt igen. Detta skall ske med en förstärkt ekonomi som i sin tur gör det möjligt att attrahera duktiga bandyspelare. I synnerhet skall vi försöka få Örebrofostrade spelare från andra elitklubbar att vända hemåt.

För att inte hamna i ett farligt ekonomiskt vågspel skall principen för vårt agerande vara: "Pengarna först - Utgifterna sen".

Även om projektet är fristående kommer viss verksamhet samordnas mellan ÖSK Bandy och projektet. Ett exempel, där föreningen har ansvaret, är att bygga ett nätverk av företag och privatpersoner som kan bidra över tid till att ÖSK Bandy blir en angelägenhet för fler och utrustas med större muskler än vad som är

fallet idag.

Vi är medvetna om att det omfattande arbete som idag utförs av allt för få funktionärer inom ÖSK Bandy går åt för att hålla verksamheten igång på nuvarande nivå MEN för att ta detta kliv måste vi bli fler som engagerar oss på olika sätt i ÖSK Bandy. Det är en grundförutsättning för att lyckas.

Skall föreningen ta ett kliv uppåt krävs först och främst en ekonomisk injektion av betydande storlek. Den skulle bli en kickstart för andra åtgärder inom föreningen för att höja statusen för bandy i Örebro igen.

Några exempel kan vara:

- Kraftsamling för ungdomsbandyn i Örebro och närregionen

- Utveckling av arenan, värme, förråd, samlingssalar etc. etc.

- Förstärkt organisation inom flera nivåer i föreningen

Med det uttalade stödet från ÖSK Bandys styrelse är vi övertygade om att projektets arbete kan bli starten på någonting stort.

Är du/ditt företag villig att bidra till vårt arbete att föra bandyn tillbaka mot fornstora dagar, kontakta då någon av nedanstående:

KONTAKTPERSONER

Projektansvarig

GUNNAR
EINARSSON

Telefon:

E-post:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Ordförande ÖSK Bandy

GÖRAN 
LILJEGREN

Telefon:

E-post:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Sportchef

THOMAS
ERIKSSON

Telefon:

E-post:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon