Revanschlusta inför Ljusdal hemma?

På lördag kommer en av seriefavoriterna inför säsongen, Ljusdals IF, på besök till Behrn Arena.

Ljusdal har startat rätt starkt även i årets Bandyallsvenska med fem vinster, tre oavgjorda, samt noll i förlustkolumnen. Med 50 gjorda mål är de det sjätte målgladaste laget i serien hittills.

Ljusdal vann senast med 7-3 mot Falun hemma och spelade oavgjort mot seriesuveränerna Åby/Tjureda (5-5), så formen förefaller vara god. Det blir verkligen något att bita i för vårt ÖSK som tyvärr har en rätt dålig form om man ser se senaste resultaten med förlust mot Djurgården (6-1) och Tellus (7-4), men mer godkänt mot IFK Kungälv (2-2).

Är det dags att skrälla med att bryta den dåliga trenden mot Ljusdal? Det blir i alla fall en stor skillnad på förhållandena inomhus där vi slipper snön, men också att revanschlustan lär vara stor hos laget. Det har också varit några spelare som varit sjuka eller skadade, så vi får hoppas att alla är friska och kan delta.

Kom igen nu ÖSK och för upp laget mot fastare mark i serien! Kom gärna även till vår nya servering på hyllan som vi döpt till ”Sääws Hylla”, där bland annat Kvarteret serverar öl!