Vilken respons - Tack!

Ja, vilken respons och bemötande ÖSK Bandy fått under veckan som gått på ICA Parken under vecka 35 när deras årliga kvittojakt för stöd till Örebros föreningar gått av stapeln.

5% av beloppet på insamlade kvitton i ÖSK Bandys brevlåda tillfaller vår verksamhet och under veckan har vi verkligen märkt att vår närvaro varit saknad (ÖSK Bandys premiärår i år). Det finns ett stort (vilande?) intresse för bandyn i Örebro och veckan som gått har verkligen bara understrukit detta faktum.

Vi får återkomma med exakt hur bra det har gått senare när allt redovisas från de fantastiska ägarna till ICA Parken, Eko och City. City som vi för övrigt var på plats på från i torsdags. Ryktena säger dock att vi gått mycket starkt, kanske allra starkast ute i Adolfsberg? Hur kul vore inte det i så fall.

Stort tack för er insats alla som jobbat under veckan som gått och givetvis också ett stort tack till ICA som varje år kör detta koncept under en vecka, vi vet att vårt bidrag kommer att göra skillnad på såväl kort- som lång sikt. Vi är redan taggade på nästa års kvittojakt!