"Vi vill vinna allt vi ställer upp i"

Örebros nyförvärv har saken klar för sig, laget vill vinna alla tävlingar de ställer upp i och nu närmast väntar alltså finalspel i Supercupen till helgen i Katrineholm.

Vi har sagt att allt vi ställer upp i ska vi vinna. Därför är cupen väldigt viktig, det är ändå en titel och den vill vi ta hem. Vi vill vara så väl förberedda vi bara kan till varje match.

Simon om att tävla


Det är väldigt bra matcher man får, istället för att fixa vanliga träningsmatcher, det är ändå en turnering. Det är bra att vi trycker på och vi spelade bra mot Gripen och Kungälv och lite mindre bra nu mot Boltic. Vi har mycket kvar att jobba på, vi är på rätt väg.

Simon om att spela tävlingsmatcher på försäsongen

Det ska bli kul, jag har inte mött Rättvik på fler år så jag har väldigt dålig koll på dom. Vad jag har hört är det ett lag med bra fart och dom håller på bygger något där upp i Dalarna. Det ska bli spännande.

Simon om semifinalmotståndaren IFK Rättvik

Semifinal 2 mellan Örebro och Rättvik spelas nu på lördag klockan 14:00 i Backahallen Bandyarena, Katrineholm. Har du inte löst biljett kan du se matchen som PPV via bandyplay.


Källa: Bandypuls/NA