"Vi måste vara delaktiga i vår offensiv"

Ikväll väntar säsongens andra match när hårdsatsande division 1 klubben Finspång gästar Behrn Arena. Tyvärr tillåts ingen publik men matchen sänds på bandyplay med start 18:50 och sändningen är så klart helt gratis.

För Örebros del handlar det om att jobba vidare med och utföra de fokusområden man har satt upp under veckan och inför matchen på ett bra sätt. Trots relativt kort tid på stor is så finns det så klart redan nu saker som tränarna vill ha positiva gensvar på i spelet och det är bara dryga veckan kvar till allvaret börjar i Supercupen.

Får Nico och Saku anledning att fira nya mål ikväll?


Nedan lite tankar från några ÖSK:are inför kvällens match:


Ny match och kanske på pappret en enklare match än vi hade senast mot Vänersborg. Två helt olika matcher så klart men denna är jätteviktig för oss då vi snart spelar cupmatcher. Vi måste hitta rätt i vår defensiv med positionerna och sen vara delaktiga i vår offensiv.

Niclas Holmgren, tränare Örebro


Det kommer att vara en helt annan match än senast men lika viktigt med fullt fokus och inställning.

Alex Adeheimer, spelare Örebro


Det ska bli kul att spela match, extra roligt med första matchen på hemmaplan. Samtidigt som vi får en möjlighet att jobba vidare med vårat spel och de fokusområden som vi har just nu.

Mathias Åstrøm, spelare Örebro

Joakim "Kimmen" Bergqvist är tillbaka i ÖSK målet ikväll efter lång frånvaro


Örebro vilar ett par spelare (inte Covid-19), men ställer ändå ett starkt lag på benen och som vi tidigare nämnde, matchen är viktig ur flera perspektiv men framför allt är det sista matchen innan tävlingssäsongen drar igång. Avslag 19:00 - Ni ser väl matchen på bandyplay?!