Välkommen Arvid Karlsson

Arvid Karlsson, förra säsongen i Nitro/Nora och bandyfostrad i Lidköping har skrivit på för Örebro kommande säsong. Arvid är född 1998 och studerar till vardags vid Örebro Universitet. Hans position är försvarare.


Arvid svarade för en stark säsong i det Nora som föll på målsnöret i division 1. Han var också med och tränade med Örebro kontinuerligt under andra halvan av säsongen tillsammans med bröderna Sjölander. Där gav han ett lugnt och moget intryck i spelet och man såg att han tog stora kliv i sin utveckling under januari och februari. Det känns bra att få in honom i truppen, man vet vad man får av Arvid, en stabil back som alltid gör jobbet till 100%. Det skall bli spännande att följa honom i Örebros dress.

Johan Allansson, Styrelseledamot Örebro SK Bandy

Med Arvid klar har vi byggt en intressant stomme i truppen som vi tror mycket på. Vi ligger i fas och behöver inte stressa fram några beslut om ytterligare spelare. Det vi tar in framöver skall vara av spetskompetens. Vi siktar på 16-17 utespelare till säsongsstart vilket är något mindre än förra säsongen men också full rimligt ur flera perspektiv, bl.a. Covid-19 avslutar Johan Allansson.


Varmt välkommen till sportklubben Arvid!