Truppuppdatering

ÖSK Bandy vill passa på att tacka Jimmy Jeschinsky för slitstarka insatser under många år och önska honom lycka till i hans nya klubb Katrineholm. ÖSK Bandy valde inför kommande säsong att inte förnya kontraktet med Jimmy.Jimmy är känd som en tuff försvarsspelare som inte backar undan och det är nog precis vad Katrineholm behöver där bak, tuffhet och attityd.

Samtidigt har poängstarke Alex Adeheimer kritat på nytt kontrakt. Man har varit muntligt överens en längre tid men nu är det även på prent på papper. Alex har tagit flera kliv och växt ut till en ledande spelare och vi räknar med att han växer ytterligare denna säsong.

Även Daniel Rönning har kritat på för nya år i gulsvart. Den alltid glade värmlänningen som är en hårt arbetande och mycket fysisk spelare, känns det så klart bra att ha i laget även framöver. Med lite mer skärpa i avsluten kan Rönning komma upp i 10-12 mål. Han är en nyttig allroundspelare.

Alex har kritat på för ett år och Rönning för två. Vi var också nära att få se brödraduon Simon och Robin Folkesson i ÖSK. Att Simon förde diskussioner med oss tyder på att något bra är på gång här men den här gången blev drömmen om att få spela för Bajen och fortsätta lira i högsta serien för stor, ett förståeligt val i slutändan men vi hoppas att han kommer nästa säsong istället. Vi har en bra dialog med Simon.

Uppdateringar i övrigt kring truppbygget kommer när något finns att meddela.