Tre seniorlag till hösten

Det blir en historisk säsong när den sparkas igång till hösten. Örebro kommer att ha tre seniorlag i seriespel. Detta då underlag för ett P-19 lag inte riktigt finns och då har beslut tagits att det är bättre att de spelar seniorbandy och utvecklas där de passar in bäst.


Vi kommer att ha lag i BandyAllsvenskan, division 1 och division 2. På så sätt kommer alla att ha någonstans att spela, oavsett om man bara spelar bandy för att det är kul eller för att man satsar på att ta sig riktigt långt. Alla möjligheter skall finnas.


I dagsläget finns ca 30 spelare på pappret till de båda lagen i ettan och tvåan och det kommer säkert att dyka upp A-lagsspelare i division 1 laget som behöver speltid och matchträning. På så sätt behöver vi heller inte skicka iväg spelare långväga till andra division 1 klubbar för speltid och vi får ett tätare samarbete mellan lagen inom föreningen.


ÖSK kommer även att arrangera Skridskokul tillsammans med ÖSK Ungdom till vintern.

Så det blir alltså fyra olika lag/grupper inom föreningen till hösten där man givetvis har som mål att utveckla samarbetet med ÖSK Ungdom ytterligare på alla plan.