Traditionsenlig Kick Off

Uppdaterad: 19 aug 2019

Elitlaget drog på allvar igång säsongen 19/20 tidigare under lördagen med den traditionsenliga kick offen ute hos sportchef Don Thomasso vid Väringens strand strax norr om Örebro.

Alla spelare och nyförvärv var på plats förutom Hugo Sundberg som var uppbokad på bröllop sedan länge. Lördagen inleddes med aktiviteter så som padel, boule och tennis

och vi fick se många sevärda matcher och ett och annat konstslag. Mest prestige låg det

troligen i ledarmatchen där Max visade klass i par med Henke. Bandyoraklet Jonas Holgersson, en del av Örebros ledarstab, kämpade dock tappert i lag med sportchef Don. Dock kan deras rörlighet diskuteras men det blev en jämn och spännande match där de yngre till slut segrade.

Ovanstående blandades med ytterligare aktiviteter och det var som helhet en riktigt fin dag där regnet höll sig borta till eftermiddagen då småskurar duggade tätt mot marken.

Det bjöds så klart också på god mat och dryck under dagen, fotbollstittande och ännu mer dueller i tennis där Rönning visade prov på fina kvaliteter. I Boule dominerade finnarna fullständigt. Uppstarten avslutas under söndagen och det märktes att man har något riktigt spännande på gång. Sammanhållningen är riktigt bra och det smittar av sig på alla positivt. Vi ser med tillförsikt fram emot en ny säsong. Vi är övertygade om att man lyfter flera nivåer, såväl i spelet som i tabellen.


Let the fun begin, bandysäsongen är här!


Fler bilder från lördagen kommer inom kort upp på vår Facebooksida.

På bilden ovan, nyförvärvet från JPS, Saku Hämäläinen.