Tankar inför Borlänge

Uppdaterad: 20 okt 2019

ÖSK redaktionen kontaktade några spelare och ledare i truppen under lördagsmyset för att höra hur deras tankar går inför morgondagens träningsmatch mot Borlänge, den näst sista matchen innan seriepremiären den 3/11.

Jag tror att det kommer att bli viktigt att minimera enkla misstag och ta gemensamma beslut i spelet men framför allt spela ”rolig bandy” 90+ minuter.

För att vi ska vinna lär vi gå ut och köra vårat spel fullt ut. Vi ska vara större och starkare än dem, både individuellt och som ett lag. Det viktigaste för oss i morgondagens match är dock att vi spelar vårat spel och att krigarandan varar hela matchen. Att vi oavsett resultat alltid till största möjliga mån fokuserar på vårat.

Vi måste gnugga vidare med vårat egna spel, tajma in varandra över hela planen i off och deff. Imorgon tror jag att det blir väldigt tjockt med Borlängespelare på deras planhalva. Ytorna kommer att finnas ute på kanterna, kan tänka mig att det blir en del hörnor imorgon. Och där sätter Hugo sin första hörna!

Vi kommer att komma ut som ett grymt taggat och fokuserat ÖSK som vill äga matchen på vårat sätt.

Vi tackar Jocke, Alexander, Simon och Henke för att de tog sig tid att dela sina tankar med oss denna lördagskväll. Avslag 14:00 imorgon i Behrnabeu.