Succé under Föreningsveckan

Vi är både stolta och glada att kunna meddela att Örebro SK Bandy under Föreningsveckan (v.35) på ICA City, Parken och Eko, där föreningarna hade postlådor och skulle få kunderna att skänka sina kvitton till klubbarna, och där ICA då efteråt skänkte 5% av det totala värdet på insamlade kvittona till de deltagande föreningarna, drog in klart mest kvitton och pengar.

Örebro SK Bandy har tillsammans med marknadsansvarige Mikael Johansson

gjort en fantastisk och mycket uppskattad insats på ICA Parken (en dag på ICA City med Svampen Robban). Vi kan alltså med glädje meddela att vår förening

samlade in klart mest kvitton av alla trots att vi kom in sent i projektet och trots

att det var första året vi var med. Och detta bl.a. i konkurrens med stadens stora tungviktare ÖSK Fotboll och Örebro Hockey.


Ett stort tack till alla som stöttat oss. Vi hoppas också att vi fått upp medvetenheten kring vår verksamhet i Örebro med omnejd och att fler hittar till hallen framöver. Det finns ett stort vilande intresse i staden som vi jobbar hårt för att väcka till liv igen och detta var ett av många steg på vägen.


Fler aktiviteter för att stärka bandyn kommer att äga rum under säsongen med samarbetspartners. Vi återkommer med mera info när det blir aktuellt.


Återigen, stort tack till Micke och grabbarna som gjorde ett superjobb.