Storseger mot Nässjö

Uppdaterad: feb 8

Örebro visade med all önskvärd tydlighet att den svaga insatsen mot Nässjö där flera i Nässjö pratade förundrat om hur det kunde skilja så mycket poäng mellan lagen i tabellen efter 3 - 2 till Örebro i Stinsen Arena, fick svar på den frågan idag i Behrn Arena.

Örebro gick fram till 11 - 2 efter en urstark insats där man återigen visade att man är tävlingsmänniskor ut i fingerspetsarna. En fantastisk laginsats även ifall Nässjö gjorde tre snabba mål i slutet när Örebro slog av på takten efter en straffmiss.


- En av våra bästa matcher för säsongen, faktiskt. Vi hade ett snack i måndags efter helgens firande, och kom överens om att vi ska köra på precis som tidigare. Vi har fortfarande något stort att spela för säger spelaren Filip Bergman som varade för ett hattrick idag.


- Skönt att visa att det där bara var vi som var dåliga i Stinsen Arena. Jag tycker att vi visar väldigt tydligt idag att vi är välförtjänta seriesegrare och att poängen som skiljer lagen emellan inte är något att orda om. Ärligt talat så hade vi kunnat göra 6-7 mål till på alla chanser vi skapade. Deras målvakt höll nere siffrorna ytterligare. Vi gör ju vår första felpass efter 21 minuter. Spelmässigt är första 21 magiska, nu skall vi njuta lite och på måndag börjar vi ladda om för Åby hemma. Då kan vi tangera klubbrekordet säger Johan Allansson i ÖSK lagledningen.


Matchfakta


Fler bilder från dagens match hittar du på vår Facebooksida.