Stabil seger mot Kungälv

Uppdaterad: 28 sep 2020

Örebro vinner söndagens match i Supercupen mot Kungälv med hela 10 - 2 efter 6 - 0 i halvtid. Örebro är påkopplade från minut 1 och gör ett jättejobb över hela banan i defensiven. Offensivt börjar man hitta varandra mer och mer och gör många bra saker under matchens gång. Extra kul att se att man sliter stenhårt för varandra i 90 minuter och visar en fin inställning även när spelet inte fungerar till fullo. En seger som bäddar för en gruppfinal nästa lördag hemma mot Gripen.

Här följer lite kommentarer från spelare och ledare efter matchen:


Vi pratar om att hålla ihop det defensivt, vilket jag tycker vi gör bra i större delen av matchen. Jag gillar attityden rakt igenom hela matchen. Sen gör vi flera fina mål, på flera olika sätt. En stabil insats men det syns fortfarande att det är tidigt när det kommer till timing i spelet osv. Men det kommer komma med rätt attityd till träning och match som vi bestämt oss för.

Max Eriksson, tränare

Skön seger där vi är det bättre laget hela matchen. Vi sliter i vår defensiv och börjar att hitta positionerna bättre. Det ger oss möjligheter att skapa många bra lägen framåt.

Sebastian Eriksson, lagkapten

Alla kändes spelsugna idag och var på tå från start. Sen märktes det att vi hade lite mer energi i kropparna än dom. Vi möjler ner dem.

Victor Janérs, defensiv mittfältare

Matchfakta


Här kan du läsa artikeln i NA om tävlingspremiären.

Här hittar du ett mastigt bildspel med över 200 bilder från matchen.