Skridskokul är här igen

Kamrater, ärade bandyvänner. Skridskokul är äntligen här igen. Förra årets succé följs så klart upp säsongen 19/20 i Behrn Arena Bandyhall. Skridskokul drivs av bandyföreningar runt om i Sverige, genom ett initiativ från Svenska Bandyförbundet. Syftet är lika enkelt som givet: alla ungar ska ha rätt att lära sig åka skridskor.

För vilka?

Skridskokul passar alla killar och tjejer i åldern 4-7 som vill lära sig att åka skridskor. Det passar oavsett om du är nybörjare eller har åkt förut. Målet är att alla ska trivas, ha kul och träffa nya kompisar samtidigt som man blir en duktig skridskoåkare. Örebro SK Ungdom representeras av en koordinator samt några spelare från de äldsta lagen. Det krävs dock att föräldrar är med och stöttar upp som ledare efter det första tillfället.

När och var?

Skridskokul startar söndagen den 20 oktober, kl 11.30-12.30. Ingång från Restalundsvägen där det finns omklädningsrum att byta om i. Verksamheten pågår samtliga söndagar mellan den 20 oktober och 15 mars, med undantag för: 27 oktober, 3 november, 29 december, 1 mars.


Utrustning Skridskor och hjälm är obligatoriskt, både för deltagande samt ledare. Bekväma och varma kläder rekommenderas. Finns att låna hjälm och skridskor för er som inte har, dock begränsat antal.


Kostnad?

Skridskokul kostar 350 kr per barn och säsong. Avgiften faktureras av Örebro SK Ungdom efter er anmälan.


Är man anmäld till Skridskokul så har man även möjlighet att vara med på ÖSK Ungdoms Bandykul som är samtidigt som Skridskokul. Där använder vi även klubba och boll.


Vill man vara med som ledare på isen för Skridskokul är man välkommen att anmäla det i samband med barnets anmälan.


Anmälan gör ni här.