Sjölander x 2 har skrivit på nya kontrakt

Det är mycket glädjande för oss att kunna meddela att bröderna Sjölander, Vilgot och Jakob, har skrivit på nya kontrakt och därmed följer alltså dom två Norafostrade bröderna med Örebro upp i Elitserien.

Jakob och Vilgot tillsammans med ordförande Anders Bohmansson


Vilgot och Jakob kom till Örebro inför den här säsongen och har båda två svarat för genomgående fina insatser. Det var dock ingen helt ny miljö dom kom till då såväl Vilgot som Jakob tränade med Örebro under andra halvan av säsongen 2019/20. Och på den vägen är det. Det stod klart tidigt inför 2020/21 att man ville kontraktera talangerna från Nora och nu kan vi alltså meddela att det blir en fortsättning för båda två i Örebrotröjan.


Sportgruppens Johan Blom kommenterar de nyligen påkritade kontrakten:


- Vilgot har en proffsig inställning till sitt bandyspel och tar alltid den roll han får och gör det väldigt bra. En tränares dröm. Krigar hårt varje träning och match och bidrar varje dag. Väldigt glädjande att han vill spela vidare med oss.

- Jakob är en ruggig talang, har egentligen alla verktyg som krävs för att bli riktigt bra. Han är bra redan nu men trots det lite okänd utanför Närke. Efter nästa säsong kommer Jakob vara en spelare hela bandysverige känner till, det är jag övertygad om. Kul att han tror på det vi gör i ÖSK och stannar i vår miljö för att utvecklas vidare. Sky is the limit som man säger.

Truppen ser just nu ut enligt nedan, fler nyheter är att vänta under dom närmaste veckorna.


Sebastian Eriksson

Simon Hagström

Elias Sandholm

Arvid Karlsson

Joakim Bergqvist

Vilgot Sjölander

Jakob Sjölander