Seriestarten uppskjuten

Uppdaterad: 30 okt 2020

Tyvärr tvingas SBF att skjuta upp alla seriestarter p.g.a. det rådande läget i samhället med ökad spridning av Covid-19. Flera regioner har fått regionala och lokala restriktioner med en stark uppmaning om att efterfölja detta, och i dessa regioner finns massor av bandyföreningar aktiva.

Eftersom att de tre första omgångarna i serien nu senareläggs väntar vi med försäljningen av lösbiljetter tills vidare. Det går däremot utmärkt att köpa säsongskort från och med ikväll. Mer info om det i separat nyhet.


Det är upp till varje enskild förening att ta beslut om lag skall träna eller ej just nu och tills vidare ser Örebro SK ingen anledning att pausa sin eller lagens verksamheter. Vi har kontroll på läget och följer de direktiv vi får av smittskydd i Region Örebro.


Så det är egentligen inga konstigheter mer än att alla skall vara extremt uppmärksamma på minsta lilla symtom och då boka in ett test innan de kan komma tillbaka till träning med lagen. Vi ser också till att spelarna i föreningen håller sig borta från att umgås med 70+, besöka restauranger och barer och att dem undviker större folksamlingar, allt för att förebygga och försöka hålla undan smittan från att ta sig in i föreningen. Så här tycker jag att vi tar ett bra ansvar för stunden säger Johan Allansson i Örebro SK:s styrelse.


Mer om SBF:s beslut kan ni läsa här: SBF:s Facebooksida

(hemsidan ligger nere)


Vi återkommer med mera information så fort man släpper eventuellt nytt spelprogram och vart de uppskjutna matcherna planeras in i säsongskalendern.