Seriepremiären inställd

P.g.a. att man på Skarpe Nord i Kungälv inte hinner att få isen färdig till premiärdatumet nu till helgen, lördag 31/10, så kommer denna match att flyttas fram. Förhoppningar fanns om att kunna spela matchen i Ale Arena någon gång mellan fredag och söndag den här veckan men då arenan ligger i en annan kommun och dessutom är fullbokad, fanns inga möjligheter för Kungälv att få in en Allsvensk match där med allt vad det innebär.

Vi återkommer när vi vet vilket datum matchen planeras att spelas på istället. Det blir hur som helst något utav förbundets reservdatum under hösten, 3/11, 10/11 eller den 3/12. Samtliga tisdagskvällar med matchstart 19:00 preliminärt.


Vi i Örebro får istället blicka fram emot lördagen den 7/11 då seriepremiären för Örebros del istället kommer att äga rum och det på hemmaplan i en riktig supermatch mot Gripen Trollhättan. Boka in datumet redan idag. Vi släpper info senare denna vecka (läs fredag) på hemsida och våra sociala kanaler om hur ni säkrar biljett och vad som gäller för er som publik i samband med match i Behrn Arena för Örebros A-lag.