Se alla ÖSK matcher på Bandyplay

De flesta arenor kommer att ha ett publiktak på 50 personer den här säsongen, men du kan sitta lugn i båten ändå. Det är visserligen inte samma sak som att vara på plats live. Men på Bandyplay har du möjlighet att se samtliga ÖSK matcher från tv-soffan.

Månadsabonnemang

199 SEK / månad Med abonnemang för Bandyallsvenskan får du samtliga livesändningar från grundserien i Bandyallsvenskan, både live och i efterhand, till en fast månadskostnad. Detta istället för att köpa matcherna styckevis. Abonnemanget har ingen bindningstid, och debiteras månadsvis.


Grundseriekort - Bandyallsvenskan 699 SEK Med grundseriekortet så ser du samtliga matcher i Bandyallsvenskan för en och samma kostnad. Du betalar en engångsavgift på 699 kr och då ingår alla grundseriematcher från seriestart fram till och med 27 februari.


Surfa in på bandyplay.se eller ladda ner appen på Android market eller Apple store.


Dessutom, Bandypuls är ny partner till BandyAllsvenskan och sänder över 80 matcher från serien den här säsongen. Om du har årsabonnemang på någon av Mittmedias tidningar så ingår Plusabonnemang på Bandypuls, annars kan du signa ett abonnemang här.

Bandypuls finns så klart också som App för Android och Iphone.