Publikinformation KVBS hemma

Idag tar Örebro SK emot Katrineholm hemma i Behrn Arena i BandyAllsvenskan.

Viktigt att veta är att man endast kan lösa entré via Rudbecksgatan, i hörnet bakom restaurang Sobi. Se bifogad skiss nedan. Detta p.g.a. att byggnationen av ny fastighet i direkt anslutning till bandyhallen har inletts.


Arena och biljetter Matchstart:14:00 Entréerna öppnar: Klockan 12:30

Entréer och sektioner: Endast ståplats.

Åldersgränser för biljettkategorierna Vuxen: 18 år och äldre. Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort. Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis. Ungdom: Till och med 18 år. Barn: Går in gratis.

Biljettpriser Vuxen 100 Studerande 80 Ungdom/pensionär 60 .

Säsongskort: Säsongskorten används vid entrén och visas upp för entrévärd. Övriga frågor och svar kring biljettköp: info@oskbandy.se

Till och från arenan: Vi rekommenderar gång eller cykel men för er med bil finns fina parkeringsmöjligheter vid landstingets parkering i början av Restalundsvägen eller på smågatorna i direkt anslutning till arenan. Parkeringsavgift erfordras på alla platser.

Parkeringsgarage: Arenagaraget bakom bortersta kortsidan.

Service och säkerhet Vi ber publiken om att respektera varandra och spelet på planen. Framförallt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

– Inkastade föremål – Bråk på och utanför arena

Gällande ordningsregler finns också uppsatta vid varje entré samt på anslagstavla i anslutning till toaletterna.

Rökning: Rökning är inte tillåten inne på arenan. Får endast ske utanför entréerna på långsidorna.

Utrymningsvägar: Örebro SK Bandy ber alla besökare att respektera att trappor måste hållas fria. Detta för att personal ska kunna jobba om en olycka sker, vi ber er också respektera eventuella direktiv vid incidenter som kräver att åtgärder likt utrymning av hall vidtas.

Personal: Säkerhetsansvarige Tomas Eriksson finns tillgänglig i hallen. Entrévärdar finns i vanlig ordning på plats i anslutning till alla entréer och dessa kan kontaktas för hjälp och info. Ordningsvakter finns på plats på de matcher som bedöms som högriskmatcher, både för hjälp med service och för upprätthållande av ordning.

Mat och dryck Terrassen är öppen från 12:30.

Kiosken i hallen är öppen i god tid innan match och en stund efter slutsignalen. Där finns ett brett utbud av olika tilltugg och drycker. Betalning sker kontant eller med Swish.

Uppladdning Du kan med fördel också ladda upp på Terrassen i direkt anslutning till hallen. De håller öppet under hela matchen. Kubanerna laddar upp på Engelbrekt från 11:00. Svampen hittar ni som vanligt på Kungen i god tid innan match. Valmöjligheterna är många, slut upp för ÖSK Bandy i detta häftiga derby!

Varmt välkomna till Behrn Arena!