Publik tillåts mot Kungälv

Örebro SK Bandy kan glädjande meddela att man tagit beslut om att tillåta 50 personer i publiken vid säsongens första tävlingsmatch på söndag när Kungälv gästar oss i Supercupens gruppspel.

Arrangemanget i fredags i säsongens första hemmamatch fungerade så pass bra att vi känner oss redo att ta in publik enligt FHM:s riktlinjer. Det är dock viktigt att poängtera att endast förköp råder för att inte skapa onödigt strul vid entréerna och för att vi som arrangör skall kunna efterleva de krav som åläggs oss. Skulle man inte få en av de 50 biljetterna så sänds matchen på bandyplay.

Johan Allansson, Örebro SK Bandy


Så här gör du för att säkra din biljett:


Biljetterna kostar 100 sek och du köper dem via swish. Glöm inte att uppge fullständigt för- och efternamn så att du kan uppge detta vid entrén. Vi stämmer av alla förköp mot namnlista. Swishnummer du betalar till är: 123 457 6641.


Entrén öppnar 30 minuter innan matchstart.


På plats gäller det att vi alla respekterar de riktlinjer som är uppsatta. Det skall vara minst två meter mellan varje åskådare och vi hoppas att ni an respektera detta för att vi inte skall få problem med framtida arrangemang, tillsammans tar vi ansvar och minimerar risken för smittspridning.


Har du minsta symptom på sjukdom så stannar du hemma, matchen sänds på bandyplay.

Vi vill också att personer som ingår i någon form av riskgrupp, t.ex. 70+, tänker till en extra gång innan ni bestämmer er för att köpa en biljett till söndagens match.


Vanliga symtom på covid-19 är: hosta, feber, andningsbesvär, snuva, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk samt illamående.

Tack för att du respekterar våra önskemål och direktiv.


Endast 50 biljetter alltså, hur länge vågar du ha is i magen och vänta med att säkra din plåt?