Peuhkuri och Puma försvinner

Joonas Peuhkuri, en av de två senaste säsongernas bästa spelare i Örebro, har beslutat sig för att flytta hem till Finland igen. Joonas vann föregående säsong den intern poängligan och har varit en mycket viktig spelare för Örebro med hans spetskvaliteter och stora professionalitet.Vi vill tacka Joonas för hans två år i Örebro och önska honom lycka till framåt.

Även Johan "Puma" Svensson försvinner från laget kommande säsong. Han skall ut och resa och blir alltså inte en del av Örebro SK Bandy 2019/20. Vi tackar Johan för hans insatser så långt och hoppas på ett återseende i framtiden.

Spelartruppen ser ut enligt nedan just nu:

Alex Adeheimer Joakim "Kimmen" Bergqvist Filip Bergman Sebastian Eriksson Viktor Mardakin Joakim Westberg Alexander Strand Hugo Sundberg Nico Nevalainen Elias Sandholm Sebastian Brandt Otso Tulomäki Johan Näsholm

Vidare förs diskussioner med ett antal intressanta spelare men där är ingenting klart ännu och det händer fortfarade mycket i bandySverige kring elitlicenser med mera. Vårt mål är givetvis att ha en mer konkurrenskraftig trupp till kommande säsong som på allvar kan blanda sig i toppstriden. Samtidigt tycker vi att grundstommen i truppen från förra säsongen är så pass stark på pappret så att den lägger en bra grund om man spetsar med starka nyförvärv.