På andra siden: Gripen

Förra säsongen var en rejäl missräkning för Trollhättanlaget som på förhand nog hade ett av seriens tre bästa lag på pappret. Profilstarkt även vid sidan av med Adreij Pasjkin. Men man fick inte alls ordning på spelet och säsongen kan bäst beskrivas som moloken trots att den inleddes så bra med final i Supercupen mot Falun.

Är det här året för revansch? Det återstår att se men en av Sveriges största skarpskyttar på senare dagar, Joakim Hedqvist, har tagit över som tränare och det har även skett en del rockader på spelarsidan där man tappat duktige Robin Karlsson till Vänersborg. Men i motsatt riktning har istället superrutinerade Johan Koch gått från Vänersborg och finske Felix Callander, även han senast i Vänersborg. På pluskontot finns bl.a. också finske Nikke Tuhkanen från JPS och guldmålvakten från Villas P20, William Åhman.

Rutinerade Johan Koch hat hämtats in från Vänersborg


Förutsättningarna finns den här säsongen för att vara med i den absoluta toppen och kriga om Elitserieplatserna. Men då måste lagets defensiv bli stabilare. Offensivt är man riktigt starka ledda av rutinerade Tony Eklind som har en passningsklubba av rang. Gripen gillar att sätta full fart framåt och det kanske är då man i ibland glömmer bort den egna defensiven. För motståndarlagen gäller det hur som helst att vara vakna och samlade på den egna planhalvan för det går undan.

Tony Eklind, rutinerad offensiv kreatör i Gripen


Gripens matcher på försäsongen:

Frillesås 4 - 4

Boltic 10 - 7

Kungälv 4 - 2

Ale/Surte 3 - 0

Villa/Lidköping 2 - 7

Jönköping 10 - 0


Gripens hemsida finner ni här.

Gripen på Facebook har ni här.

Klubbens Instakonto här.