Ny ledamot i ÖSK:s styrelse

I onsdags den 22 maj hölls ÖSK Bandys årsmöte på Behrn Arena i sedvanlig ordning. Verksamhetsberättelse såväl som ekonomisk berättelse fick godkännande från det hyfsat välbesökta mötet. Den ekonomiska redovisningens resultat gör att elitlicenskraven är uppfyllda.


Glädjande blev det en ny styrelseledamot när Anders Bohmansson invaldes. Anders är advokat och är boende i Örebro. Det innebär att att styrelsen för kommande år består av Ordförande och sekreterare Göran Liljegren, kassör/ekonomiansvarig är Åke Bredberg. Övriga ledamöter Anders Bohmansson, Johan Allansson, Tomas Eriksson (vice ordf) samt Lennart Eriksson. Suppleant, Hans Willén.

Det finns många delar i föreningens verksamhet som kan utvecklas och fler behövs i organisationen för att stärka inför vägen till elitserien, så vi uppmanar intresserade att höra av sig!

På det sportsliga området är det positiva signaler med riktigt bra nyförvärv till truppen. Wadköping har också fått förstärkningar samt att samarbetet med bl.a. Nora och Otterbäcken visar positiva signaler. Tidigare lagledaren och tränaren Pär Eriksson har förtjänstfullt arbetat med att stärka samarbetet med ungdomsbandyn i ÖSK Ungdom.

På bilden, Anders Bohmansson.